Nathalie is buitengewoon professioneel, flexibel en schakelt snel op de organisatorische veranderingen die zich altijd voordoen bij diners. Maar misschien nog wel het belangrijkste: ze voelt feilloos het publiek aan en pas zich daarop direct aan.

Carla Maessen

Hoteldirecteur, Bilderberg Hotel De Keizerskroon

MUZIEK OP JE BEDRIJFSFEESt

Als bedrijf wil je dat je gasten zich gelijk op hun gemak voelen op je feestje. Daarom speel ik al muziek terwijl iedereen binnenkomt. Ik zorg graag voor de goede sfeer op jullie jubileum, netwerkborrel, receptie, open dag of beurs. In akoestische opstelling met mij als zangeres spelen we op een aangenaam volume. Zo kunnen jullie gewoon lekker kletsen. Maar als de bijeenkomst erom vraagt, kan het tempo ook omhoog. Neem snel contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

JULLIE SFEER, MIJN TAAK

Mijn repertoire is dan ook bijzonder breed, van pop, tot jazz en gospel, of het betere singer-songwriter materiaal. Heerlijk om te doen als zangeres. Ik heb een eigen geluidsinstallatie die geschikt is voor elk feestje. En anders neem ik meer apparatuur en een extra geluidsman mee. Hoe dan ook, wij verzorgen het totaalplaatje. En dat betekent ook het netjes wegwerken van de kabels. Lees hier wat mij zo gepassioneerd maakt voor het verzorgen van de sfeer op jullie feest.

Zangeres op jullie kerstborrel, gala of nieuwjaarsbijeenkomst

Ook voor muziek op speciale gelegenheden kan ik zorgen. Kerstborrel? Ik kom als zangeres met mijn muzikanten naar jullie feest en speel niet alleen All I want for Christmas, maar ook sfeervolle jazzstandards in kerstsfeer.

En voor een gala, chique diner of een nieuwjaarsborrel haal ik graag mijn jurk tevoorschijn. Of wat te denken van een aankleding en muziek uit de jaren ‘20? Helemaal The Great Gatsby!

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?