Dankbaar dat we met onze familie en vrienden ons 25e huwelijksjaar konden vieren. De avond was precies hoe we voor ogen hadden. De muziek, maar ook zeker de persoonlijkheid van Nathalie, maakte de avond compleet!

Laurens en Tina

De zangeres voor jouw privéfeest

Verjaardag, promotie, diner, jubileum, of gewoon omdat het lente is. Er is altijd wel een goede reden voor een feestje, en daar hoort muziek bij! En dan niet van een digitale playlist, maar live muziek. Dat is tenminste echte sfeer. Ik ben graag jullie zangeres, in de jazz-, gospel-, pop- of soulsfeer. En ik neem een gitarist of pianist mee. Een grotere bezetting kan overigens ook. Alleen al het zien van artiesten die genieten van de muziek die zij maken, zet de positieve toon.  Lees hier waarom ik zo graag zing.

Live muziek op je tuinfeest

Lekker buiten je feestje vieren, met akoestische muziek. Ideaal toch! Ook fijn voor de buren. En die kleine bandbezetting met zangeres geeft ons de kans onze liedjes te spelen tussen de gasten. Misschien mag ik wel een ode brengen aan iemand. Laat het me weten. Ik denk graag mee over jouw feest. Tot in de kleinste details. Misschien wil je wel het gevoel van The Great Gatsby oproepen. Dan komen we gewoon in jaren ’20 stijl. Gewoon laten weten!

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?