Over mij

In intieme kring met familie en vrienden achter de piano optreden als zangeres, zo’n meisje was ik toen ik opgroeide. En zo’n meisje ben ik eigenlijk nog steeds. Want het creëren van een vertrouwelijke sfeer vind ik het mooiste aan muziek maken. Laat me gerust weten wat ik kan doen voor jullie dag. 

Zangeres van gospel, soul en jazz

Mijn naam is Nathalie Pardijs en ik ben geboren in 1985, in een muzikale familie. Niet zo gek dat ik zangeres werd dus. Al vroeg werd ik gegrepen door de klanken van gospel, soul en jazz. Dat kwam onder andere door mijn opa, die muziek maakte in het bekende Deep River Quartet. En die passie hoor je nog steeds in mijn muziek.

Akoestische muziek in eigen stijl

Ik leerde piano spelen in mijn tienerjaren en schreef toen ook mijn eerste liedjes. In lessen van pop- en jazzdocenten ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Ook de optredens met diverse bands en blackgospelkoren droegen daaraan bij. Inmiddels treed ik al jaren op in het hele land, vooral in een akoestische bandbezetting.

Voor elk feestje de juiste muziek

Neem gerust contact met me op voor jou feest, bruiloft, receptie of ceremonie. Ik denk graag mee, niet alleen over de muziek maar ook over bijvoorbeeld de dresscode of het thema van jouw evenement. Zo kunnen we het beste samen de sfeer van jouw dag bepalen. Wil je gospel, pop of jazz? Herkenbare covers in eigen arrangement, akoestisch of met een volledige band, of misschien alleen mij als zangeres achter een piano?

Laat het me weten, en ik zorg dat je gasten ten volle genieten van de sfeer. Ik denk graag mee, over jullie trouwdag, bedrijfsfeest, privéfeestherdenking of andere bijeenkomst.

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?