Niet eerder kreeg ik kippenvel tijdens het luisteren in een huwelijksceremonie. Nathalie zong loepzuiver, zowel aanstekelijke als ingetogen liedjes

Nico Basten, huwelijksfotograaf

Live muziek bij ceremonie

En bruid… weet je al op welk nummer je binnen gaat komen en je naar je aanstaande loopt? Ik zing het graag voor jullie. Een zangeres tijdens een burgerlijke of kerkelijke ceremonie geeft een intieme lading aan woorden en blikken. Ik voel de sfeer aan en pas de live muziek erop aan. Een liedje net iets korter of langer maken bijvoorbeeld, zodat het goed past in dit belangrijke moment van je bruiloft. Laat mij weten welke song ik voor je kan spelen!

Burgerlijk huwelijk

Tijdens het officiële moment in het gemeentehuis kan muziek mensen op hun gemak stellen. Dat geldt natuurlijk voor jullie, maar ook voor jullie gasten. De juiste muziek op dit moment live gezongen zorgt ervoor dat iedereen het burgerlijk huwelijk intens beleeft. Ik ben ook graag de zangeres op jullie diner, receptie en trouwfeest!

Kerkdienst

Hoe klinkt de muziek tijdens jullie trouwdienst? Van psalmen en andere christelijke muziek tot pop, mijn repertoire is bijzonder divers. Ik was als zangeres al op tientallen bruiloften. En samen met andere stelletjes maakte ik een E-book vol ideeën en tips. Lief van ze, dat ze hun ervaringen delen! Vraag nu het E-book ‘Jullie trouwdienstgids’ gratis aan.

Tijdelijke actie: Gelofteboekjes

Het E-book heb ik geschreven vanuit ‘Trouwdienst Expert’ dat eenonderdeel is van Muziek Op Jullie Dag. Ga naar trouwdienstexpert.nl voor blogs met inspiratie speciaal voor de bruidsparen die trouwen in de kerk. En vergeet niet het mooie gelofteboekje te bekijken! (en check de actie!)

Tijdelijke actie!

Ontvang 2 mooie bedankkaarten bij de bestelling van de gelofteboekjes! Met deze kaarten bedank je jullie ceremoniemeesters in stijl.

Foto: Ilka van Wieren

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?