Nathalie nam de tijd en aandacht om samen met ons de dag door te nemen. Op de dag van de uitvaart hadden we geen zorgen over de muziek en de techniek. Dit gaf ons rust op een emotionele dag.

Daniël Heeren

muziek voor Herdenking

Muziek tijdens een uitvaart helpt mensen met hun gevoelens om te gaan, het geeft daardoor rust en ruimte tijdens het rouwen. Als zangeres breng ik de liedjes op een respectvolle ingetogen manier. Zo kan het lievelingsliedje van de overledene mooie herinneringen boven brengen. Liedjes over afscheid bieden troost op een begrafenis, maar muziek kan juist ook gebruikt worden om het leven te vieren. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan betekenen. Hier vertel ik wat meer mezelf.

Herinneringsmoment

Rustige akoestische muziek met af en toe een zangeres die liedjes zingt, kan zorgen voor diepgang bij elke soort herdenking. Dan kan het gaan om een speciale moederdag- of vaderdagbijeenkomst of op Wereldlichtjesdag, waarbij overleden kinderen herdacht worden. Ik sta jullie graag bij in deze bijzondere momenten. Samen overleggen we welke muziek het beste past. En natuurlijk hoe en wanneer jullie de liedjes willen horen. Neem gerust contact op voor overleg.  Liever meteen persoonlijk contact? Ik neem graag de tijd om op korte termijn telefonisch kennis te maken..

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?