Tijdens een huwelijksceremonie wordt het officieel: jullie zijn na de ceremonie ook op papier een ‘setje’! Nu nog een zangeres voor jullie bruiloft regelen!

Zangeres bruiloft

Er zijn veel manieren om het huwelijk bij de burgerlijke stand te organiseren. Sommige mensen houden ervan om dit speciale moment met een klein aantal gasten te delen en kiest ervoor om een zangeres te vragen die kleinschalig hun bruiloft muzikaal kan omlijsten. Andere bruidsparen pakken groot uit. Ze versieren de zaal, ze hebben cadeautjes voor hun gasten en zijn druk met een zangeres boeken. Er zijn veel keuzes te maken over de muziek. Welke zangeres past bij onze bruiloft? Welk genre past bij ons en bij onze gasten? Willen we een band? Een koor? En op het feest; gaan we voor een dansfeestje? Of houden we het voor de oudere familieleden wat rustiger?

De mooiste liedjes bij jullie bruiloft in de kerk

Op internet is veel informatie te vinden en kan je eenvoudig een zangeres voor je bruiloft boeken. Maar terwijl je zoekt denk je aan alle verschillende achtergronden van jullie gasten… Hoe kun je een trouwdienst zo organiseren en een zangeres voor de bruiloft uitnodigen die een diepe geestelijke meerwaarde levert en tegelijkertijd hip genoeg is voor jullie niet-christelijke gasten?

Gospelzangeres

Nathalie is een zangeres die graag de mooiste liedjes bij jullie bruiloft in de kerk zingt. Ze houdt ervan om een persoonlijke sfeer te creëren met haar muziek, zodat jullie speciale momenten nog beter tot z’n recht komen. Nathalie heeft veel ervaring met het begeleiden van diensten waar gasten zijn met allerlei achtergronden en ziet het als een uitdaging om met haar trouwmuziek en liedjes een brug te slaan tussen de verschillende leefwerelden.

Nathalie is een christelijke gospelzangeres met een unieke signatuur. Ze kan haar muziek en bandbezetting aanpassen, waardoor ze haar liedjes ook geschikt maakt als achtergrondmuziek tijdens diners of recepties of voor unieke trouwmuziek bij de trouwdienst in de kerk.

Welke zangeres past bij onze bruiloft?

Wil je meer weten over haar repertoire en muziekstijl als zangeres voor jullie bruiloft? Neem dan voor meer informatie contact op met Nathalie om jullie wensen te bespreken of kijk op muziekopjulliedag.nl.

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?