Waar is dat feestje?

Haha! Heerlijk zeg om bezig te zijn met het organiseren van een feestje. Wat een goed idee om jouw of jullie mijlpaal te vieren: misschien zijn jullie al een aantal jaren samen, is er een bijzondere leeftijd bereikt, of hebben jullie gewoon zin om een feestje te organiseren. Er zijn tegenwoordig veel Spotify playlisten die je kan draaien tijdens jullie feest. De invloed op de sfeer die livemuziek creëert is echter niet te vergelijken. Alleen al het zien van muzikanten die genieten van de muziek die zij maken… Het zet meteen de toon van het feestje.

Akoestisch duo

Omdat ik veel samenwerk met een pianist en een gitarist, sluiten we heel natuurlijk heel aan op de sfeer die ontstaat tijdens de receptie. We genieten ervan om te zorgen dat er met onze achtergrondmuziek een receptie en een feest compleet te maken. We hebben een geluidsinstallatie die precies geschikt is voor deze gelegenheden, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Wat altijd fijn is, is dat de livemuziek al start net voordat de eerste gasten arriveren. De ruimte wordt dan al gevuld met feestelijkheid en de gasten voelen zich daardoor sneller op hun gemak.

Muziek tijdens bedrijfsfeest

‘The most wonderful time of the year’: Kerst! Wat organiseert jullie bedrijf dit jaar voor alle medewerkers en netwerkpartners? Wij genieten ervan om kerstliedjes te spelen, afgewisseld met andere popnummers om de sfeer tijdens de avond te verhogen. We spelen niet alleen de bekende kerst popliedjes zoals ‘All I want for Christmas’ maar ook bijzonder sfeervolle kerst jazz standards. Heerlijk tijdens de kerstborrel!

Flexibel, ook in stijl

Van een hippe look tot stijlvolle galakleding: we zijn flexibel in ons voorkomen. We stemmen al deze details af met jou als contactpersoon namens jullie bedrijf, omdat jij een goed beeld hebt van de verwachte gasten en hoe we daar goed op kunnen aansluiten met alle aspecten. Zou onze Great Gatsby look passen op jullie feest?

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met mij op!

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?