Zangeres tijdens huwelijksdag

Beeld je eens in… Je loopt als bruid naar jouw bruidegom. Je probeert langzaam te lopen tijdens de huwelijksceremonie maar door alle zenuwen is dit lastig. Maar wat hoor je in gedachten op de achtergrond als je je dit beeld indenkt? Soms lijkt het alsof we met elkaar het oorspronkelijke doel van muziek uit het oog zijn verloren. Muziek werkt verbindend. Muziek zet je in om bijzondere momenten extra intens te maken. Zoals tijdens jullie huwelijk.

Binnenkomstnummer huwelijksceremonie

Heel waarschijnlijk dacht je aan achtergrondmuziek toen je nadacht over jullie binnenkomst… Een liedje wat voor jullie bijzonder is of waar jij prettige herinneringen aan hebt. Of je hoorde misschien wel het overbekende klassieke nummer “Canon in D – Johann Pachelbel” welke je vaak hoort in de rom com’s 🙂 Haha!
Er zijn zo ontzettend veel liedjes geschreven over de liefde. Als zangeres studeer ik graag – in overleg- jullie persoonlijke nummer in. Elk bruidspaar is uniek en elke ceremonie heeft zijn eigen sfeer. Het creëren van een vertrouwelijke sfeer vind ik het mooiste aan muziek maken

Akoestisch duo

Regelmatig huurt een bruidspaar een akoestisch duo in om muziek te verzorgen tijdens de huwelijksceremonie. Denk aan een zangeres met pianist, die jullie liefdesliedje spelen terwijl jullie als bruidspaar binnenkomen. Of wellicht houden jullie meer van het geluid van gitaar? Zelf speel ik piano tijdens ceremonies terwijl ik zing en treed ik vaak op met een gitarist. Samen met mijn man en gitarist Mark speel ik tijdens tientallen ceremonies per jaar. Hoe bijzonder is dat?!

MUZIEK TIJDENS BRUILOFT

Naast die bekende momenten dat de muziek een grote zichtbare rol speelt zijn er veel momenten die je mooier maakt met livemuziek. Denk aan muziek tijdens het tekenen, het uitwisselen van de ringen en alle overgangsmomenten van het ene onderdeel naar het andere onderdeel. Het moment dat de gasten binnenkomen, net voordat het programma echt begint. Ik geniet ervan om jullie gasten een warm muzikaal welkom te geven om te zorgen dat zij zich op hun gemak voelen.
Een huwelijk is altijd enorm persoonlijk. Ik vind het altijd fijn om samen vrijblijvend kennis te maken aan de telefoon. Ik denk graag mee met jullie!
Hopelijk zijn jullie een stukje verder gekomen met de keuzes rondom jullie trouwdag!

Veel liefs,

Nathalie
Eigenaar Muziek Op Jullie Dag

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?