Muziek tijdens jullie bruiloft

Wat een leuk vooruitzicht: jullie eigen trouwdag! Toen ik mijn bruiloft voorbereidde was ik wel enigszins verbaasd dat er zoveel detail-keuzes te maken waren. Ik, als naïeve optimist, had weer eens een onrealistische tijdsplanning gecreëerd. Whoops! Het lijkt mij leuk om jullie als bruidspaar te inspireren om keuzes over de muziek op jullie bruiloft sneller te kunnen maken. Want we kunnen allemaal wel wat extra tijd gebruiken toch? 🙂 Hierbij wat leuke tips van mij als zangeres.

COMBINEER MUZIEK MOMENTEN

Ik sla voor het gemak even het gedeelte over dat livemuziek een bijzondere sfeer met zich meebrengt. Want het is logisch toch dat livemuziek tijdens jullie bruiloft een grote invloed heeft op de beleving van jullie dag? Yes! Maar… Ok, wat is er precies te kiezen op het gebied van muziek tijdens jullie huwelijk? En hoe kun je slim combineren? Ik leg het uit!

MUZIEK TIJDENS TROUWDAG

Als jullie als bruidspaar investeren in muziek, dan willen jullie dat de investering op een mooi moment tot uiting komt. Ik bedoel, er zijn genoeg andere dingen waar budget voor nodig is haha! Dus, als je het doet, doe het dan ook goed. Watch and learn.

MUZIEK TIJDENS HUWELIJKSCEREMONIE

Sommige bruidsparen plannen twee ceremonies op hun trouwdag. Ik zie steeds vaker dat zij dezelfde muzikanten bij beide ceremonies laten terugkomen. Vaak zijn de trouwlocaties van de ceremonies dan dichtbij elkaar of op dezelfde locatie. Als er wat reisafstand tussen zit zie je vaak dat een akoestisch duo bij de kerkelijke ceremonie hun geluidsinstallatie opbouwt en onversterkt speelt tijdens het burgerlijk huwelijk. Op zoek naar meer inspiratie over het organiseren van jullie trouwdienst? Ontvang mijn E-book ‘Jullie trouwdienstgids’ gratis!

DINER TROUWDAG

Zo fijn om tijd te nemen om samen met jullie gasten lekker te eten. Hoe mooi is het als jullie op jullie trouwdag ook tijdens het diner sfeervolle livemuziek op de achtergrond hebben geregeld? Je kan denken aan een pianist die op de achtergrond zijn gang gaat op de piano, of juist een akoestisch gitarist die weer een hele andere feel geeft aan het moment. Zijn jullie bekend met de stijl van de jaren twintig? Mannen in smoking en de vrouwen in van die prachtige stijlvolle jurken? Wij brengen deze sfeer graag met ons mee.

LIVE MUZIEK RECEPTIE

Vanzelfsprekend geeft het een ontzettend warm-welkom-gevoel voor gasten als zij meteen vanaf start van de receptie op een bruisende plek terechtkomen. Het helpt iedereen sneller acclimatiseren als de muzikanten al spelen. Kinderen kunnen lekker hun dansje doen terwijl de andere gasten nog op een aangenaam volume kunnen kletsen met elkaar. Vaak zie je dat ook hier dezelfde muzikanten aanwezig zijn. Het scheelt veel kosten voor jullie als bruidspaar als je op deze manier livemuziek boekt voor jullie trouwdag! Regelmatig neemt een DJ het vanaf dit punt over om knallend het trouwfeest in te gaan.
Hopelijk zijn jullie geholpen met deze praktijkvoorbeelden van hoe je muziek slim in kan zetten op jullie trouwdag. Meer weten of samen brainstormen? Neem dan vandaag nog contact met mij op!
Veel liefs!

Groetjes Nathalie
Eigenaar Muziek Op Jullie Dag

HEY JIJ!

 Zat van alle online zoektochten?  Keuzestress?

Kom live luisteren en vrijblijvend kennismaken tijdens een goed verzorgde avond. Nu tijdelijk met welkomstcadeau!
Lees hier meer >>

× Waar kan ik je mee helpen?